achtergrond eclipse zonnewering rolluiken knikarmscherm uitvalschermen screens screens markiezen terrasoverkapping rolluiken rolhekken serrezonwering garagedeur serrezonwering mail naar eclipse
screens
knikarmscherm
uitvalscherm
markiezen
terrasoverkapping
rolluiken
rolhekkeb
serrezonwering
garagedeur
garagedeur
Terrasoverkappingen

De Harol® terrasoverkapping is speciaal ontworpen voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakken. Ze laat u toe om zowel bij zonneschijn als bij regenweer uw cliënteel beschutting te bieden op uw terras: de terrasoverkapping biedt zowel schaduw als een droog plekje tijdens een plensbui. Met de zijdelingse bescherming met doeken bent u slagregen te slim af. Als handelaar geeft u met de Harol® terrasoverkapping extra cachet en standing aan uw etablissement.Brouwerijen pikken hun graantje mee door de beschildering van de terrasoverkapping met hun publiciteit. Deze Harol® terrasoverkapping kan ook voor privégebruik aanbevolen worden. 

 

 

Harol Duostore 

De Harol ® Duostore is een vrijstaande zonwering om terrassen van horecazaken of private woningen te beschaduwen. De Harol ® Duostore bestaat uit een frame van verzinkt staal, waaraan langs elke zijde een Harol ® knikarmschermwordt bevestigd met roestvrij stalen schroeven.

De zijkappen en het kapprofiel zorgen voor een esthetisch geheel.

De Duostore kan op verschillende manieren geplaatst worden op het terras: 

  • Via een staander met brede voeten: hierdoor kan de Duostore zelfstandig staan
  • Via een centrale steun voor bevestiging op de terrasvloer
  • Via een centrale steun om in te betoneren of in vaste aarde te zetten

 Raadpleeg onderstaande pdf-bestanden voor meer informatie over een specifiek type overkapping of neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan u graag te woord. 

 

vrijstaande zonwering Rozendeal.pdf

vrijstaande zonwering Voorburgh.pdf

folder-Duostore-NL.pdf

folder-terrasoverkappingen-NL.pdf

 

 
Eclipse Zonwering maakt gebruik van de volgende leveranciers:
Webdevelopedment by 3D Projects & Sparxxonline.nl 2009