achtergrond eclipse zonnewering rolluiken knikarmscherm uitvalschermen screens screens markiezen terrasoverkapping rolluiken rolhekken serrezonwering garagedeur serrezonwering mail naar eclipse
screens
knikarmscherm
uitvalscherm
markiezen
terrasoverkapping
rolluiken
rolhekkeb
serrezonwering
garagedeur
garagedeur
Serrezonwering
Een Harol verandazonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te houden. Niet alleen de warmte, maar ook de lichtinval wordt gedoseerd, wat voorkomt dat uw meubels, gordijnen en behang verkleuren. De Harol verandazonwering is een op maat gemaakte zonwering die bovenop uw veranda geplaatst wordt: de zonnewarmte wordt tegengehouden vooraleer ze zich via het glas in de woning kan verspreiden. De afstand tussen het glas en het zonweringdoek laat een goede luchtcirculatie toe zodat de opgestapelde warmte tussen het glasoppervlak en het doek permanent wordt afgevoerd.Een Harol verandazonwering is dus dé ideale temperatuurregelaar! De ruime keuze aan gestel- en doekkleuren laat u toe de verandazonwering perfect af te stemmen op de kleur van de verandaprofielen.

Met een Harol verandazonwering wordt uw veranda des te meer een verlengstuk van uw woning, waar het steeds aangenaam vertoeven is.

Een elegante verschijning op elke veranda!

 

 De Harol ® verandazonwering koppelt een hoge afwerkingsgraad aan een hedendaagse vormgeving en is geschikt voor montage op elke gangbare verandaconstructie. Het geheel is gebouwd uit corrosiebestendige materialen. Het zonweringdoek is in opgerolde toestand volledig opgeborgen in de kast, beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. De kast zit vast op de geleiders, die via bevestigingssteunen op de verandaprofielen bevestigd worden. Die steuntjes zijn, naar keuze, verkrijgbaar in aluminium of kunststof. Voor dakvensters zijn verhoogde steunen mogelijk, die deafstand tot het glasdak verhogen. Het doek wordt op zekere afstand van het verandadak gehouden door de positie van de geleiders en een kabelveersysteem dat het doek constant onder spanning houdt. Tussen de zijgeleiders en het doek is ruimte vrijgelaten om een goede ventilatie en warmteafvoer te verzekeren.Raadpleeg onderstaand pdf-bestand voor meer informatie over een specifiek type serrezonwering of neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan u graag te woord.

 

Harol veranda-serrezonwering.pdf

 

Smits summerlight.pdf

 
Eclipse Zonwering maakt gebruik van de volgende leveranciers:
Webdevelopedment by 3D Projects & Sparxxonline.nl 2009