achtergrond eclipse zonnewering rolluiken knikarmscherm uitvalschermen screens screens markiezen terrasoverkapping rolluiken rolhekken serrezonwering garagedeur serrezonwering mail naar eclipse
screens
knikarmscherm
uitvalscherm
markiezen
terrasoverkapping
rolluiken
rolhekkeb
serrezonwering
garagedeur
garagedeur
Screens

Op uw wenken bediend U kunt uw Harol screen manueel bedienen met een lint of slingerstang of nóg makkelijker: met een elektrische bediening. Dan laat u het screendoek in- en uitrollen met één druk op een schakelaar of afstandsbediening. De bediening kan in functie van de lichtintensiteit en de windsnelheid ook automatisch gestuurd worden via een draadloze zonsensor of een wind-zonautomaat

 

 

Harol screens: het zonnetje uit huis 

 

De transparante zonwering

Harol screens houden de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte. Zo houdt u die lekker koel tijdens warme zomerdagen, blijft het beeld van tv- en pcschermen haarscherp én wordt uw interieur beschermd tegen verkleuring. En dat terwijl u dankzij de perforaties in het doek haast ongehinderd naar buiten kunt kijken! En ook mooi meegenomen: een neergelaten screen houdt insecten buiten. Dat zijn toch heel wat extra voordelen als u even vergelijkt met een airco, die u veel energie kost om alleen maar koelte brengen? 

 

Nacht overdag

De zon uit woon- en werkruimten weren is één ding, maar soms is een volledige verduistering noodzakelijk. Denk maar aan een slaapkamer of een projectiezaal. Dan zijn de Harol verduisteringsscreens de ideale keuze.  

 

Zoveel wensen, zoveel types

Een (verduisterings)screen is een verticale zonwering die, binnen of buiten, op het raamwerk of de gevel gemonteerd wordt. Harol biedt u de keuze uit 2 kasttypes: vierkant of afgerond. Het eerste sluit perfect aan bij een strakke, moderne architectuur, terwijl een afgeronde kast eerder bij traditionele gebouwen past.

In kantoren en eigentijdse woningen wordt steeds vaker met grote glaspartijen gewerkt. Geen probleem: met één

Frames in honderden kleuren

Het frame van uw screen kiest u in welke kleur u maar wilt. Zo kunt u het perfect afstemmen op de stijl en kleur van de gevel van uw woning of kantoorgebouw.Prestigieuze structuurlakkenHarol biedt een reeks van trendy lakken met een korrelige structuur. Deze structuurlak is bijzonder slijt- en krasvast. Hij is ook water- en vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. Structuurlak geeftuw screen een stijlvolle, eigentijdse uitstraling.RAL-kleurenVindt u uw gading niet in onze standaard-kleurenselectie? Kies dan vrijuit uit de volledige RAL-kleurenwaaier met meer dan 200 kleuren!  

 

Zonnewerkende doeken met uitstraling

 

 

Bestand tegen weer en wind

De screendoeken bestaan uit polyester of glasvezel. Deze doeken zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend. 

 

 

Geef kleur aan uw screen

De combinatie van doekkleur en –structuur bepalen de mate waarin het zonlicht en de zonnewarmte worden weerkaatst. Behalve bij verduisteringsscreens, is een screendoek altijd wat transparant, zodat u het zichtnaar buiten behoudt. U kunt kiezen uit een breed gamma van één- of tweekleurige doeken. Of u nu gaat voor een neutrale of een opvallende kleur, u vindt beslist het doek dat perfect bij de kleur van het frame en de stijl van uw woning past. Raadpleeg onderstaande pdf-bestanden voor meer informatie over een specifiek type screen of neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan u graag te woord. 

wind-vast screen.pdf

sr-screen.pdf

folder-screen_SC600-NL.pdf

folder-screen_SC700-NL.pdf

folder-screen_SC800-NL.pdf 

Fixscreen.pdf

 

 

 

 
Eclipse Zonwering maakt gebruik van de volgende leveranciers:
Webdevelopedment by 3D Projects & Sparxxonline.nl 2009