achtergrond eclipse zonnewering rolluiken knikarmscherm uitvalschermen screens screens markiezen terrasoverkapping rolluiken rolhekken serrezonwering garagedeur serrezonwering mail naar eclipse
screens
knikarmscherm
uitvalscherm
markiezen
terrasoverkapping
rolluiken
rolhekkeb
serrezonwering
garagedeur
garagedeur
Markiezen

De Markies Classic is een moderne aluminium markies met een traditionele “houten” uitstraling. Door de fraaie klassieke rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen. Zowel de aluminium kap als de aluminium zijschotten hebben een rustiek uiterlijk, dat zich niet van hout laat onderscheiden. Aluminium is minder gevoelig voor weersinvloeden en is daardoor veel onderhoudsvriendelijker dan hout. Aluminium markiezen behouden daardoor hun luxe aanzien gedurende vele jaren.Uniek aan de markies Classic is de mogelijkheid van een bovenrolsysteem. Op deze manier zijn er veel meer bedieningsmogelijkheden. De bovenrol is op een fraaie manier weggewerkt en geheel aan het zicht onttrokken.

 

 

Markies.pdf

Kap en zijschotten zijn standaard leverbaar in meerdere eigentijdse en klassieke kleuren. Zo kan een perfecte combinatie gemaakt worden met de kleuren van het doek en de raamkozijnen. Het geheel geeft het aanzicht van het pand een aanzienlijke meerwaarde.

 

 
Eclipse Zonwering maakt gebruik van de volgende leveranciers:
Webdevelopedment by 3D Projects & Sparxxonline.nl 2009