achtergrond eclipse zonnewering rolluiken knikarmscherm uitvalschermen screens screens markiezen terrasoverkapping rolluiken rolhekken serrezonwering garagedeur serrezonwering mail naar eclipse
screens
knikarmscherm
uitvalscherm
markiezen
terrasoverkapping
rolluiken
rolhekkeb
serrezonwering
garagedeur
garagedeur
Knikarmscherm
 

HAROL ZONNESCHERMEN 

 

Uiterst eenvoudige bediening

U kunt uw zonnescherm in een handomdraai in- en uitrollen met een slingerstang, of nog eenvoudiger: met één druk op de knop. U hebt keuze uit verschillende types afstandsbedieningen.Die hebben enkel bekabeling nodig naar de motor, zodat het kap- en breekwerk tot het minimum beperkt blijft.

En wanneer u zich geen zorgen wilt maken over uw scherm, kiest u het best voor een wind-zon automaat. Die stuurt uw scherm volautomatisch in functie van de lichtintensiteit en de windsnelheid. En een regensensor zorgt ervoor dat uw doek meteen ingerold wordt wanneer het begint te druppelen. 

Koele dagen, zwoele nachtenEen frisse zonwering

Uw terras, balkon, woonkamer… met een Harol zonnescherm blijven ze lekker koel. En u houdt er niet alleen de zon, maar ook de schadelijke UV-stralen mee buiten. Bovendien voorkomt u ook dat uw gordijnen en sofa verkleuren. Lekker handig dus! 

 

Een warme sfeerbrenger

U kunt uw zonnescherm uitrusten met het verlichtingssysteem Storelight.En als u kiest voor een Storelight met geïntegreerde verwarming, kunt u ook wanneer het wat frisser wordt langer genieten van uw warm en sfeervol verlicht terras. Kortom: zo duurt de zomer veel langer! 

 

Vele montagemogelijkheden en types

Hebt u een balkon? Of een meterslang terras? Wat ook de montagesituatie is, Harol biedt altijd een oplossing. De zonneschermen kunnen gemonteerd worden tegen de gevel, het plafond, onder een balkon, aan een dakspant… Bovendien zijn er verschillende types zonneschermen, elk met eigen design en specifieke technische mogelijkheden. Er zijn er met een volledig gesloten kast, een halfopen of open kast. De keuze hangt af van uw smaak, en van de mate waarin het doek bestand moet zijn tegen weersinvloeden.

 

 

Frames in honderden kleuren

Het frame van uw zonnescherm kiest u in welke kleur u maar wilt. En ook het verlichtings- en verwarmingssysteem Storelight kan in tal van kleuren uitgevoerd worden, zodat het altijd een mooi geheel vormt met uw scherm. Prestigieuze structuurlakken Harol biedt een reeks van trendy lakken met een korrelige structuur. Deze structuurlak is bijzonder slijt- en krasvast. Hij is ook water- en vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. Structuurlak geeftuw zonnescherm een stijlvolle, eigentijdse uitstraling.  

 

RAL-kleuren

Vindt u uw gading niet in onze standaard-kleurenselectie? Kies dan vrijuit uit de volledige RAL-kleurenwaaier met meer dan 200 kleuren! 

 

Zonnewerende doeken met uitstraling

Effen of een streepje?Vooral het doek is bepalend voor het uitzicht van uw zonnescherm. Bij Harol kunt u naar hartelust kiezen uit vele effen kleuren, blokstrepen en fantasiestrepen. Zo kunt u het doek mooi afstemmen op de kleur van het frame en de stijl van uw woning. Of hebt u een handelzaak? Dan kunt u uw doek laten bedrukken of beletteren.

Knikarm Scherm Voorbeeld 

 

 

Bestand tegen weer en wind

Uw mooie doek blijft dat ook lang, want Harol werkt enkel met geweven acryldoek dat rot- en schimmelwerend én vuilafstotend is. Sommige types zonneschermen kunnen ook uitgerust worden met een polyesterdoek. 

 

Raadpleeg onderstaande pdf-bestanden voor meer informatie over een specifiek type knikarmscherm of neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan u graag te woord.

 

folder-zonnescherm_BX260-NL.pdf

folder-zonnescherm_CA430-NL.pdf

folder-zonnescherm_LX530-NL.pdf 

folder-zonnescherm_PR200.pdf

folder-zonnescherm_TC100.pdf

folder-zonnescherm_Storelight.pdf 

folder-zonnescherm_Duostore.pdf

 

 

folder-zonnescherm_bella.pdf

folder-zonnescherm_furore-cassette.pdf 

folder-zonnescherm_linea.pdf

folder-zonnescherm_oliva.pdf

folder-zonnescherm_picca.pdf

folder-zonnescherm_senza.pdf

folder-zonnescherm_twins.pdf

 
Eclipse Zonwering maakt gebruik van de volgende leveranciers:
Webdevelopedment by 3D Projects & Sparxxonline.nl 2009